Akuttandvård

Vid akuta besvär, tveka inte att ringa oss på tel. nr 08-643 90 11 så hjälper vi dig.

Avtagbara proteser

Avtagbara proteser kan användas provisoriskt som en del av en större behandling eller permanent som slutbehandling.

Det finns många typer av avtagbara proteser, generellt delas de in i 2 kategorier. Delprotes används om man har kvar några av sin egna tänder och helprotes om man är helt tandlös.

Proteser kan användas om man för någon anledning inte kan ha implantat eller broar.

Tandlossning

Tandlossning orsakas av bakterieinflammation som ger benfästeförlust för tanden vilket gör att tänderna gradvis blir mobila och lossnar.

I tandläkarmottagning Söderkliniken får du efter en omfattande undersökning reda på om just du har eller befinner dig i riskzonen för tandlossning. Tandläkaren kommer då att erbjuda dig behandlingar för att hejda sjukdomsförloppet.

Snarkskena/Bettskena

Har du problem med snarkning, eller pressar och gnisslar du tänderna om natten?

Har du spänningshuvudvärk, morgonhuvudvärk eller tycker du helt enkelt att dina tänder har börjat bli taggiga i skäret och korta? Kontakta oss för olika behandlingsalternativ.

Blekning

Vi erbjuder dig en revolutionerande och modern teknik som är både effektiv och säker. Kontakta oss gärna för mer information.

Estetisk tandvård

Vi har mångårig erfarenhet inom olika estetiska behandlingar. Vänligen kontakta oss för gratis konsultation för just dina behov.

Kronor och broar

Vid behandlingar med kronor och broar använder vi oss enbart av de bästa materialen och vi samarbetar med erfarna svenskregistrerade tandtekniker. Vi kan alltså med säkerhet ge våra patienter 5 års garanti för all fast protetik. (Gäller ej vid kariesangrepp eller trauma)

Lagningar

På tandläkarmottagning söderkliniken använder vi oss utav den senaste tekniken inom tandvård som säkerhetsställer både kvalitet och säkerhet. Lagningar utförs med väldokumenterade kompositer och välbeprövad teknik för att erhålla den optimala livslängden för behandlingen. Vi ger våra patienter 5 års garanti vid all fyllningsterapi. (Gäller ej vid kariesangrepp eller trauma)

Rotfyllningar

Med vår beprövade och moderna teknik samt utrustning, erbjuder vi dig en behaglig och säker rotfyllningsbehandling.

Tandvårdsrädda

Att besöka tandläkaren kan betraktas som obehagligt och obekvämt. Vi har mångårig erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Med hjälp av kognitiv beteendeterapi, trevlig och kompetent personal samt en harmonisk praktikmiljö försöker vi ge en så trevlig tandläkarupplevelse som möjligt.

Skalfasader/inlägg

Med en effektiv teknik, kvalitativ materialval och kompetent personal säkerställer vi bästa möjliga resultat och hållbarhet.

Migrän/spänningshuvudvärk

Lider du av kronisk huvudvärk/migrän eller spänningshuvudvärk? Då kan botoxinjektioner vara något för dig.

Botulin-produkter såsom Botox och Azzalure blockerar de nervsignaler som ger upphov till muskelspänning och nervretning som är bidragande faktorer till migrän och spänningshuvudvärk.

Boka din gratis konsultation idag för en ökad livskvalité.