Vi har länge varit medvetna om att munhälsan har ett samband med den övriga kroppens välbefinnande.
Dålig munhygien kan leda till olika sjukdomar och försämra hälsan. Vi på Tandläkarmottagning Söderkliniken lägger en stor vikt vid detta och strävar efter att förbättra din orala hälsa och livskvalitet.

På Tandläkarmottagning Söderkliniken blir du omhändertagen av erfaren och professionell tandläkare med inriktning inom protetik och avancerad ansiktsestetik.
Vi arbetar med modern utrustning och uppdaterar oss kontinuerligt med den senaste tekniken för att du ska erhålla den bästa tandvården som du förtjänar.

Verksamheten bygger på en personlig och kvalitativ tandvård. Vi erbjuder dig omfattande utbud av allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård, smärtbehandling, rynkbehandling samt fillers. Vi är medlemar i Sveriges Tandläkarförbund och är anslutna till försäkringskassan.